Vadarskor

Tillverkare

Visade produkter

Guideline Alta NGX Boot Vibram

Guideline Alta NGx vadarkänga med Vibram® Idrogrip™ gummisula är designad för att erbjuda en ny nivå av komfort, stabilitet och hållbarhet.

Mer detaljer

4 st i lager

2 599,00 kr

Mer information

  • Färg: Graphite
  • Tyg: 72 % återvunnen Robic® Mipan® Regen™ nylon, 28 % N/66 ripstop
  • Vikt: 1215g/par i storlek US 10 m/Vibram.

 

 

En stödjande mellansula och en styv syntetläst ger bra prestanda i tuff terräng. Förstärkningar på många ställen ger god motståndskraft mot slitage från vassa stenar i svårvadade vatten.

Alta NGx vadarkänga är utmärkt för fiske där det är vanligt att gå längre sträckor längs älvar och sjöar. Skon ger en omedelbar känsla av komfort, och alla stödjande material är tillverkade av material med slutna celler för att inte absorbera vatten samtidigt som den håller foten i ett stadigt men bekvämt grepp. Yttermaterialet är kraftigt och tåligt men ändå lätt, gjort av återvunnet ripstop nylon. Det säkerställer lång livslängd samtidigt som det ger en lätt sko under långa fiskepass.

Tå- och hälboxen är förstärkta och vi har här lagt till präglade detaljer där tråden placeras för att undvika slitage, och det finns TPU-förstärkningar längs den nedre delen av skon. En stödjande mellansula och en styv syntetläst ger fin stabilitet och tillåter montering av dubbar i yttersulan om så önskas. Den speciella gummiblandningen i vår Vibram® Idrogrip™ sula ger dig bra grepp och grepp på en mängd olika hala, blöta underlag. De är också det givna valet för vatten där filtsulor är förbjudna på grund av miljöregler runt invasiva arter. Alta NGx Wading Boot finns även med klassiska filtsula.

Som med alla modeller i Guidelines utbud försöker vi påverka naturen så lite som möjligt, vilket innebär att förutom att ha livslängd som högsta prioritet är vi också stolta över att kunna säga att alla material i våra Alta NGx vadarkängor är PFAS-fria och att huvudtyget också är bluesign ® och OEKO-TEX ® certifierade.

Alta NGx-serien är speciellt framtagen för den moderna flugfiskaren som kräver stryktåliga och komfortabla vadarkläder, fullpackade med smarta funktioner. Denna vadarkollektion är därför fiskeguidernas självklara val. Alta NGx har tillverkats med både slitstarka och hållbara material som både tål långa och hårda dagar vid vattnet, samtidigt som de lämnar ett lågt klimatavtryck och är PFAS-fria.

 

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline Alta NGX Boot Vibram

Guideline Alta NGX Boot Vibram

Guideline Alta NGx vadarkänga med Vibram® Idrogrip™ gummisula är designad för att erbjuda en ny nivå av komfort, stabilitet och hållbarhet.