Visade produkter

Vision Scout Ultra

Vision Scout-vadarna är väldigt bekväma vadare att bära. De är gjorda av ett speciellt tyg med revolutionerande 37,5®-teknik och beprövad ultraljudsvetsningsteknik. Slitstarka, bekväma och snygga vadare med en massa bra genomtänkta detaljer. Få dig ett par och du kommer alltid att vara förberedd för flugfiskeäventyr.

Mer detaljer

1 st i lager

1 998 kr

-50%

3 996 kr

Mer information

37.5® TECHNOLOGY: Scoutvadare är för närvarande de enda vadare som använder den revolutionerande 37.5®-tekniken. 37.5® Technology arbetar med din kropp för att balansera värme och fukt och skapa ett personligt reglerat mikroklimat av komfort. Hydrofila aktiva partiklar lockar vattenmolekyler även i ångsteget. De absorberar kroppens IR-energi och ger vatten en anledning att lämna partikeln. Aktiva partiklar lägger en enorm mängd ytarea på tyget och det gör det möjligt för tyg att förånga mer vatten exponentiellt snabbare. Genom att aktivt reagera på kroppstemperatur använder dessa partiklar energi från kroppen för att accelerera torkningsgraden - upp till fem gånger snabbare! Kort sagt - du känner dig bekvämare än någonsin tidigare i vadare.

37,5® Technology arbetar med din kropp för att balansera värme och fukt och skapa en personligt reglerad
mikroklimat av komfort.


ULTRASONIC SEAM TECHNOLOGY: Scoutvadare är gjorda med våra ultraljudstekniska sömmar, vilket betyder att det inte finns något söm i hålet. Vi har svetsat två tyger i ett, vilket gör sömmen själv vattentät. Denna svets är sedan dubbelbandad med vår egen E-tape för att ge den styrka under extrema förhållanden. Du vet, ibland behöver du springa och hoppa efter att ha kopplat fisken i din livstid. Ur användbarhetssynpunkt är de huvudsakliga skillnaderna mellan traditionella och ultraljudssömda vadare de platta sömmarna. Det finns faktiskt ingen märkbar skillnad mellan de vanliga tygerna och sömmen. Endast den extra vattentäta insidan av tejpen kommer att skapa en liten ökning till tjockleken. Detta står i motsats till vanliga sömmar i vadare, där du har en skrymmande söm med tre (3) lager tyger plus de extra insidan banden. I siffror kan vi konstatera att en ultraljudsvetsad söm är alltid minst 67% procent tunnare jämfört med normala sömmar. Storheten i en traditionell söm ger också ett allvarligt problem som inte är användbar Den stora skillnaden i tjocklek mellan de vanliga tygerna och sömmen skapar ett slags gångjärn (led), vilket ökar avsevärt nivån på nötning.

INGEN HÅLL: Ultraljudsvetsning ger plana, slitstarka och iboende vattentäta sömmar (den övre sömmen), som därefter är säkrad med ett inbyggt vattentät band. Traditionella sömmar (den nedre sömmen) är gjorda genom vikning av tygerna och sy ihop dem. De kommer att bli vattentäta först efter att de har tapats inuti en eller två gånger. Resultatet är en skrymmande söm.

Scoutvadare har vår kurva NoSeam cut som ger dig den ultimata rörelsefriheten. Waders nedre del är något tyngre, men fortfarande mjukt tyg som ger dem tillräckligt slitstyrka och övre delen är tunnare tyg för att maximera andningsförmågan och ljusheten. De är gjorda av funktioner som en stor, helt vattentät bröstficka med en YKK Aquaseal® dragkedja, dolda tillbehörshooks under axlarna, en flipficka med 3-fack, inbyggda grusskydd och ett justerbart högdensitetsbälte och axlar. Neopren strumporna är högre densitet neopren vilket gör dem ännu mer bekväma och varma att bära jämfört med normala.

För att fortsätta i framkant av waderutvecklingen i världen och för att säkra vår ledande roll i Europa kommer år 2017 att se några stora förändringar i vår strategi för vader. Vi har känt att de flesta moderna avancerade vadare är tunga, styva och deras förmåga att andas inte är vad de brukade vara. Vi ville förändra det och känna den underbara "Do-I-have-waders-on-eller-not?" -fejl när vi vattnar in i en kall bergsflod eller "Why-do't-i-sweat-at-all "När vi vandrar till nästa söta plats någonstans kilometer bort. För att uppnå dessa ambitiösa mål har vi redan arbetat i två år för att introducera en helt ny generation av vadare. Scoutvadare är ett nöje att bära, kommer att vara vattentäta även när de används aktivt under en längre tid i mycket utmanande förhållanden och som kommer att överföra svett från din kropp snabbare än några andra par vadare. Baserat på omfattande test över hela världen kan vi med glädje informera om att vi har uppnått dessa mål. 37.5®-teknik kombinerad med ultraljudsvetsningstekniken är en vinnande kombination, vilket är mycket svårt om inte omöjligt att slå. Så få dina Scout-vadare och du kommer att vara redo

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Vision Scout Ultra

Vision Scout Ultra

Vision Scout-vadarna är väldigt bekväma vadare att bära. De är gjorda av ett speciellt tyg med revolutionerande 37,5®-teknik och beprövad ultraljudsvetsningsteknik. Slitstarka, bekväma och snygga vadare med en massa bra genomtänkta detaljer. Få dig ett par och du kommer alltid att vara förberedd för flugfiskeäventyr.