Tvåhandslinor

Tillverkare

Visade produkter

Reducerat pris! Guideline 3d+ Visa större

Guideline 3D+

Guideline 3D+ är en av de stora nyheterna för säsongen 2017. Linan är baserad på Guidlines bästsäljare Trippel-D. Den nya linan, 3D+, har några nya spännande densiteter. Men framför allt så är den öglade både i ändar. De nya linorna har 3D-prestanda i form av oöverträffade sjunk- och fiskeegenskaper.

Mer detaljer

37 st i lager

669,20 kr

-50,00 kr

719,20 kr

Mer information

Guidelines 3D+ finns i 9 olika modeller och 4 olika linvikter. De lättaste linor är inte tillgänglig i de snabbaste sjunkhastigheterna 3D+ är uppbyggda runt Direct Contact lågstretchkärna med endast 6% töjning. Klasserna 7/8 och 8/9 har 32 lbs kärnor, 9/10 och 10/11 har 42 lbs kärnor. Alla klumpar har försetts med nya färgkombinationer och är utrustade med både färgkodade öglor och ID-märkning i bakänden av klumpen för enkel identifiering. Linorna är producerad av miljövänliga material och har en slitstark polyuretancoating med låg friktion.

 
 
FLOAT/HOVER/INT | DH - Sink Rate 30 sec./meter 
En lina för de övre vattenskikten som kommer att presentera din fluga strax under vattenytan vid användande av mono- eller flourocarbontafs. Den flytande bakdelen gör det enkelt att kontrollera hastighet och mendningar. Flytdelen gör också att linan släpper mycket enklare från vattnet. 
FLOAT/HOVER/S2 | DH - Sink Rate 13 sec./meter 
Float/Hover/Sjun2-klumpen täcker upp en mycket viktig nivå i vattnet. Den fiskar djupare än F/H/I och ger dig möjlighet att jobba med den flytande bakdelen för att kontorllera drift, vinkel och fart genom vattnet. En mycket populär lina! 
 
 
FLOAT/HOVER/S4 | DH - Sink Rate 8 sec./meter 
Linan som ligger steget under F/H/S2. Den flytande bakdelen ger dig fin kontroll på drift, vinkel och fart samtidigt som flugan fiskar ännu djupare. Den flytande delen gör också att hastigeten ökar när man fiskar i långsamt vatten. Perfekt lina till sommarfisket när fisken står djupare.
HOVER/INT/S3 | DH - Sink Rate 10 sec./meter 
En allround sjunklina som tack vare hoover-delen låter dig fiska flugan mitt i vattenlagret med full kontroll genom hela driften. Detta utan att den bakre halvan av klumpen sätter sig fast i botten när strömhastigheten avtar in mot land i slutet av kastet. 
 
 
INT/S2/S4 | DH - Sink Rate 8 sec./meter 
Förmodligen den mest populära och mångsidiga densiteten i denna serie, med hänsyn till både kast- och fiskeupplevelse. Ger en känsla av du fiskar på helt rätt djup och i laxens närhet genom olika pooler.
INT/S4/S6 | DH - Sink Rate 5,5 sec./meter 
En ny och mycket spännande kombination av densiteter som ger en mer aggressiv sjunkprofil är I/S2/S4. Linan är effektiv när fisken står placerad i djupa partier av älven i medel- till lågt vatten. Intermediate-delen av klumpen gör att linan inte sätter sig fast i botten när strömhastigheten avtar in mot land. Den håller också farten uppe och gör det enklet att lyfta linan ur vattnet för nästa kast. 
 
 
S1/S3/S5 | DH - Sink Rate 6,5 sec./meter 
Fiskar du hårda, snabba, stora älvar och vill ha ner flugan lite djupare? Då gör den här linan jobbet och har även visat sig vara enkel att kasta, med tanke på precision och distans. Detta bör vara en av dina huvudlinor i utrustningen då den passar i många situationer.

S2/S4/S6 | DH - Sink Rate 5,5 sec./meter 
Klassas in under ”djupvattensfisket” och med den unika ”Triple Density”-konstruktionen kommer spetsen att dra ner flugan ordentligt på djupet. Den lättare bakdelen gör den enkel att lyfta ur vattnet och balanserar kastet. Du undviker även bottennapp lättare när du fiskar ut kastet på grund av den branta vinkeln till sjunkspetsen.

 
 
S3/S5/S8 | DH - Sink Rate 4,8 sec./meter 
Detta är linutveckling på högsta nivå! Den slanka profilen kombinerat med höga densiteter får denna lina att sjunka som en sten. Likt de andra 3D+-linorna sjunker den med bra vinkel och med spetsen först. Trots sin densitet är den lätt att hantera, vilket beror på den unika taperingen och balansen i S5/S8 delen. 

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline 3D+

Guideline 3D+

Guideline 3D+ är en av de stora nyheterna för säsongen 2017. Linan är baserad på Guidlines bästsäljare Trippel-D. Den nya linan, 3D+, har några nya spännande densiteter. Men framför allt så är den öglade både i ändar. De nya linorna har 3D-prestanda i form av oöverträffade sjunk- och fiskeegenskaper.