Tvåhandslinor

Tillverkare

Rea! Guideline PT Scandi RTG Visa större

Guideline PT Scandi RTG

Guidelines skjutklumpskoncept är nu komplett med Scandi! Linorna fyller perfekt det glapp som finns mellan Compact och Skagit och bidrar därmed till att Guideline har gjort tre serier med linor som täcker alla tänkbara behov. Nya Scandi är baserade på den lyckade Compact-taperingen. 

Mer detaljer

10 st i lager

559 kr inkl.

-30%

799 kr inkl.

Mer information

Skillnaden är att Scandi-linorna är längre och passar perfekt till fiske i medium till stora älvar och passar även till långa spön. Linorna är uppbyggda på det effektiva Triple-D konceptet med tre densiteter fördelat genom hela linan. Det ger bättre linkontroll och de blir enklare att lyfta ur vattnet.

Produkt video från Guideline : https://www.youtube.com/watch?v=0_LFkB_gZXM

FloatingFloat/Hover/S1


Flytlinan har en märkbar viktfördelning mot den bakre halvan vilket gör det enkelt att ladda spöet. Den vänder över långa tafsar och är stabil och välbalanserad vid långa kast, även i vind. Den här flytlinan har en relativt hög densitet vilket gör att linan ligger lägre på vattenytan och förbättrar kastegenskaperna.
Färg: 1 m. Fluoro orange/Lichen Green.
Detta är den klassiska ”clear blue” Power Tapern, en av de mest populära linorna genom tiderna! Nu i en ny och ultramodern version. En perfekt lina när du vill fiska de översta vattenlagren. En kort flytande bakdel hjälper till att kontrollera driften och hastigheten. Spetsen sjunker med en hastighet på 20 sekunder/meter.
Färg: 1 m. Fluoro Orange/Clear Blue.


Intermediate/S1/S2


Intermediate/S2/S3
Kombinationen S1/S2 är en av våra mest populära sjunkgrader. Det här är en perfekt, långsamtsjunkade lina för fiske i mellanvattnet. Den nya Scandi-designen med en kort intermediate bakdel gör linan enkel att hantera. Spetsen sjunker med en hastighet på 13 sekunder/meter. Fördelningen mellan sjunkgraderna gör att linan sjunker i en fin rät bana. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Mint/Dark Grey.Den moderna versionen av en ”normal” sjunklina men med fördelar från Double Density och en kort intermediate bakdel. En lätthanterlig sjunklina som ger bra kontroll på både kast och drift. I likhet med linan ovan är det här en riktig långkastare med bra stabilitet i luften. Sjunk3-spetsen sjunker med en hastighet på 10 sekunder/meter. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Fudge Brown/Dark Grey.


Intermediate/S3/S4


Intermediate/S4/S5
Det här är invalet när du önskar att komma närmare fisken som står djupt. Ett typiskt användningsområde är under kallt vårfiske efter havsöring och lax. Sjunk4-spetsen sjunker med en hastighet på 8 sekunder/meter.
Färg: 1 m. Fluoro Orange/Dark Blue/Dark Grey.
Det här är en snabbsjunkade lina. En lina som tidigare varit standardvalet för att snabbt komma ner. Fortfarande en av våra mest populära sjunklinor för lax- och havsöringsfisket för de som har färdigheter att kontrollera dem. Sjunkhastigheten är 6,5 sekunder/meter. Färg: 1 m. Fluoro Orange/Bright Grey/Black.


Intermediate/S5/S6

Det rätta linvalet för att snabbt komma ner djupt. En effektiv lina för högt och kallt vatten och de tillfällen då fisken står djupt och vägrar att stiga till en ytligt fiskad fluga. Fungerar väldigt bra på tidigt fiske efter havsöring men även i de starka strömmarna på norska vestlandet. Längden på den här linan och den korta intermediate-bakdelen gör det enkelt att lyfta den ur vattnet. Spetsen sjunker med en hastighet på 5,5 sekunder/meter.
Färg: 1 m. Fluoro Orange/Dark Grey/Black.

Omdömen

Skriv ett omdöme

Guideline PT Scandi RTG

Guideline PT Scandi RTG

Guidelines skjutklumpskoncept är nu komplett med Scandi! Linorna fyller perfekt det glapp som finns mellan Compact och Skagit och bidrar därmed till att Guideline har gjort tre serier med linor som täcker alla tänkbara behov. Nya Scandi är baserade på den lyckade Compact-taperingen. 

Kunder som köpt denna produkt köpte också: