Switchspö

Tillverkare

Visade produkter

Guideline LPX Chrome Switch

LPX Chrome Switch flugspön har en helt ny spöaktion som förbinder dig med kasten på ett helt nytt sätt. C.A.P M4.0™-tekniken ger ultralätta ämnen med suverän stabilitet och respons

Mer detaljer

3 st i lager

6 299,00 kr

Mer information

LPX Chrome flugspön är designade och byggda med en helt ny Guideline spöaktion. De har en ¾ djup belastning och kraft som slår in tidigare i kasten utan att offra farten i spöna. De har en lätthet, stabilitet och lyhördhet som förbinder dig med skådespelaren på ett helt nytt sätt. Dessa 11'7'' switch-spön är små, superlätta och gjorda för tvåhandskastning. Ett perfekt redskap för att jaga stor havsöring, lax eller steelhead. LPX Chrome är premiumspön staplade fulla av funktioner, sällan sett till dessa priser.

Hemligheten bakom den distinkta spöaktion är vår C.A.P M4.0™-teknologi, en avancerad kolfiberuppläggning som skapar en unik spöflex, som har allt. Handlingen beskrivs bäst som medelsnabb, progressiv med snabb återhämtning. Spetsdelen har stor stabilitet för att sätta skarpa öglor och kraften att lyfta tunga sjunklinor. Under kastningen blir du lätt ansluten till spöets nedre delar vilket ger en anmärkningsvärd kick/katapult effekt i stoppet, vilket låter dig leverera långa kast med knappt någon kraft. Den unika sidostabiliteten i LPX Chrome gör att fluglinan följer spöet extremt bra när du svänger och roterar spöet under kastet. Leder till mer exakt kastning, högre linhastighet och renare slingor. En helt ny action som kommer att sätta standarden för våra framtida flugspön.

LPX Chrome 11'7" har korkgrepp av FLOR-kvalitet med gummikorkförstärkningar för att klara tidens tand och hårda dagar på vattnet. För val av fluglina rekommenderar vi vår kompakta 3D+ skjuthuvudserie och 4D Compact Body and Tip-konceptet.

Modeller:

LPX Chrome SW 11'7" #6/7 - Verktyget för mindre flöden, lågvatten och känsliga presentationer. Perfekt när ett smygande tillvägagångssätt är nyckeln till framgång snarare än att kasta långa kast med tunga riggar. Ett bra spö för migrerande öring, havsöring, regnbåge och lax. För en valfri fluglina rekommenderar vi våra 3D+ Compact-linor.

LPX Chrome SW 11’7” #7/8 – Förmodligen den mest mångsidiga växelstaven i serien. Den har lite mer ryggrad än 6/7. Men fortfarande en ultralätt, lyhörd och superanvändarvänlig tvåhandhandare. För en valfri fluglina rekommenderar vi våra 3D+ Compact-linor.

LPX Chrome SW 11’7” #8/9 – Ett perfekt spö vid jakt på stor fisk med lätta redskap. En riktig liten tvåhandare som klarar allt. Extremt lätt, ja gott om kraft för att hantera sjunklinor och större flugor. En av våra favoriter! För en valfri fluglina rekommenderar vi våra 3D+ Compact-linor.

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline LPX Chrome Switch

Guideline LPX Chrome Switch

LPX Chrome Switch flugspön har en helt ny spöaktion som förbinder dig med kasten på ett helt nytt sätt. C.A.P M4.0™-tekniken ger ultralätta ämnen med suverän stabilitet och respons