REA Guideline

Tillverkare

Visade produkter

Rea! Guideline Compact RTG SH Visa större

Guideline Compact RTG

Compact skjutklumpar är designade för moderna speykast med små spörörelser.

Perfekt till små och medelstora åar och älvar med enhands eller switchspön.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

279,20 kr

-400,00 kr

679,20 kr

Mer information

Enhands
#7/88,3-9,5 m/27-31’21 grams/325 grains.
#8/98,3-9,5 m/27-31’24 grams/370 grains.

Flyt

Den här flytlinan laddar spöet väldigt snabbt på grund av den komplexa taperingen där merparten av vikten ligger på den bakre halvan av klumpen. Den vänder över långa tafsar och skjuter långt, även i motvind. Det är något lägre densitet i den här flytlinan vilket gör att den ligger aningen lägre i ytfilmen, men den egenskapen gör den bara ännu bättre att kasta med.
Färg: Lichen Green.
 

Flyt/Hover/Sink1

Minns du den gamla klarblå Power Tapern? En kanonlina när man önskade att fiska den översta metern i vattenskiktet. Här är en modern, kortare modell med flytande bakdel som ger god kontroll på hastigheten på linan. Spetsen sjunker med en hastighet på 20 sekunder/meter.
Färg: Fluoro yellow/Clear blue.
 

Intermediate/Sink1/Sink2

Kombinationen sjunk1 och sjunk2 är vår mest populära genom tiderna. Det här är ett perfekt val för fiske i de övre vattenskikten. Power Taper Compact designad med en kort intermediate bakdel gör den här linan extremt lätthanterad. Spetsen sjunker med en hastighet om 13 sekunder/meter.
Färg: Fluoro Yellow/Mint/Dark Grey.
 

Intermediate/Synk2/Sink3

En modern version av en ”normal sjunklina”, men med dubbel sjunkhastighet mot spetsen och en kort intermediate bakdel för bättre kontroll på sving och lyft. Sjunk 3-delen har en hastighet på 10 sekunder/meter.

Färg: Fluoro Yellow/Fudge Brown/Dark Grey.

 

Intermediate/Sink3/Sink4

Det här är valet när du måste djupare ner för att hitta fisken nära botten, eller om du behöver hålla ner grejerna i hård ström. En populär lina för smala, snabba älvar samt lax och havsöringsfiske på Jylland i Danmark. Sjunkhastigheten är uppmätt till 8 sekunder/meter i sjunk4-delen.
Färg: Fluoro Yellow/Blue/Dark Grey.
 

Intermediate/Sink5/Sink6

Här är verktyget för att snabbt komma ner djupt. En effektiv lina i kallt vatten eller när fisken har parkerat i djupa pooler och inte vill stiga för att hämta flugan. Den här linan fungerar extremt bra till det tidiga fisket efter havsöring men även i de snabba laxälvarna på vestlandet. Spetsen på linan sjunker med en hastighet om 5,5 sekunder/meter, samtidigt som den korta längden tillsammans med intermediate-bakdelen gör den lätt att lyfta ur vattnet.
Färg: Fluoro Yellow/Black.

 

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 449 kr

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline Compact RTG

Guideline Compact RTG

Compact skjutklumpar är designade för moderna speykast med små spörörelser.

Perfekt till små och medelstora åar och älvar med enhands eller switchspön.