Handskar

Tillverkare

Hem

Handskar 

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
  • 339,00 kr Omgående Leverans!

    En helt ny vante från Fish monkey. Designad av Niklaus Bauer och hans mormor för att tillgodose behoven hos kräsna flugfiskare.

    339,00 kr
    Omgående Leverans!
  • 369,00 kr Tillfälligt slut

    Wooly är en torghandske, halvfinger handske från Fish Monkey. Tillverkad i stickad ull med förstärkt handflata i konstläder för slitstarkare grepp. Den stickade ullen värmer fint medan du fortfarande kan ha bra kontakt och känsla med linan när du har fingertopparna fria

    369,00 kr
    Lägg till i varukorgen Mer
    Tillfälligt slut
  • 399,00 kr Omgående Leverans!

    GuideLines FIR SKIN handskar är tillverkade av polyester och spandex. Tyget är infunderat i flytande titan, dessa trådar har egenskapen att de behåller värme från de infraröda strålarnas (FIR) naturliga uppvärmning. FIR SKIN kommer att hålla på dina händer varma tack vare de reflekterande egenskaperna i tyget. De avklippta fingertopparna är avklippta...

    399,00 kr
    Omgående Leverans!
  • 429,00 kr Omgående Leverans!

    Fir Skinn CGX succen fortsätter! Fir Skinn har hållit flugfiskare varma om händerna och nu kommer CGX, en ny extra varm modell med ett vind- och vattentätt stretchmembran som håller dina händer varma även i de kallaste och blötaste väder. Innerfoder av kanalstickad polyester för optimal isolering samt för att transportera bort fukt.

    429,00 kr
    Omgående Leverans!
  • 149,00 kr 159,00 kr Omgående Leverans!

    Vision Subzero Glove är en fingerlös vante för kyligt väder.  Tillverkad av 50% ull och 50% akryl. Finns i två storlekar S/M och L/XL.  

    149,00 kr 159,00 kr
    Reducerat pris!
    Omgående Leverans!
Visar 1 - 5 av 5 artiklar