Flugrullar

Tillverkare

Visade produkter

Guideline Nova Cassette

Guideline Nova Cassette 68 har utbytbara polymerkassettspolar med en "Minimal-Touch" kopplingsfunktion som gör spolbyten mycket enkla och snabba. Varje rulle kommer med totalt tre kassettspolar i ett rejält vadderat fodral. Både rullen, spolarna och fodralet är tillverkade av återvunna råmaterial och är tillgänglig i två färger; Black samt Stardust.

Mer detaljer

2 st i lager

2 999,00 kr

Mer information

 • Ett innovativt "Minimal-Touch" låssystem som gör det enkelt att byta de återvunna kassettspolarna - perfekt för tävlingsfiskaren som behöver spara tid.
 • Världens första flugrulle i återvunnet aluminium.
 • Fri från engångsplastkomponenter.
 • Alla yttre delar är uppgraderade till återvunnet aluminium för högre kvalitet, prestanda och slitstyrka.
 • Optimerat kolbromssystem som är anpassat för momentet för varje rullstorlek.
 • Ny bakre bromsplatta för extra bromsstabilitet.
 • Nya vågfjädrar ger extra jämnt bromstryck under fisken.
 • Unikt designspråk som inte är möjligt att producera med CNC-maskiner.
 • Ekrar och vertikala tvärarmar för ökad stabilitet och styrka.
 • Inbyggd motvikt i spolen som minimerar behovet av ytterligare komponenter.
 • Rullefodral i återvunnet 600D-material och återvunnen förpackning.
 • Kassettspolar i polymer tillverkade av återvunnet förbrukningsavfall (förhindrar avfall på deponier).

 

Rullan finns i en storlek – NOVA Cassette #68 - Den ultimata rullen för insjöfiske och kustfiske och för flugfiskare med behov av snabba linbyten. Lämplig på enhandsspön i klass 6 till 8 och rullen har en linkapacitet på WF 7 F + 100m 20 lbs backing.

Värt att notera: NOVA Cassette #68 och NOVA #79 är tillverkade med SAMMA RAM- OCH SPOLSTORLEK! Enda anledningen till att kassettmodellen har en något lägre linkapacitet är att kassettspolen har lite mindre innervolym på grund av tjockleken på materialet. Men viktigaste; #68 och #79 spolarna och ramarna är HELT UTBYTBARA! Så kort sagt, om du äger en #68 Cassette och köper en standard NOVA #79, kan spolar och ram från båda rullarna mixas och matchas hur du vill.

 

NOVA Cassette har utbytbara polymerkassettspolar tillverkade av återvunnen PCR [Post Consumer Resins] och har en innovativ, "Minimal-Touch" snabbkopplingsfunktion som möjliggör snabba byten av spolarna. Varje rulle levereras med en kassett monterad på rullen + två extra, totalt 3 kassetter. Hela kitet kommer i ett vadderat rullfodral med mjuka avdelare för enkel förvaring och bra överblick. Fodralet är tillverkat av återvunnet 600D-tyg och kommer i en återvunnen kartongförpackning. Det finns två färger på rullen; Svart och Stardust. Själva kassettspolen är alltid svart oavsett färgen på själva rullen.

NOVA Cassette-rullen är resultatet av Guidelines vision att vi som flugfiskare ska minska vår miljöpåverkan så mycket som möjligt. Med en mix av innovativ industriell design och återvunnet råmaterial kan de nu leverera den mest miljövänliga flugrullen som någonsin har tillverkats. Hela NOVA-serien är världens första flugrullar gjorda av återvunnen aluminium. Det återvunna råmaterialet går hand i hand med Guidelines engagemang för hållbar innovation. Rullen är även fri från engångsplaster vilket förhöjer känslan av kvalitet, prestanda och hållbarhet.

Med ett perfekt optimerat bromssystem av grafit möjliggörs finjustering av bromsstyrkan anpassad till varje fiskesituation. Detta förbättrade bromssystem inkluderar en ny fixerad bakre bromsskiva för extra stabilitet som tillsammans med en vågformad fjäderbricka ger en jämn bromsverkan under hela fighten. Guidelines nya unika designspråk karaktäriseras av geometriska former som är helt omöjliga att CNC-svarva/fräsa. Pressgjutningstekniken möjliggör tillverkning av ett avancerat fackverk med spröjsade ekrar och vertikala tvärarmar som bidrar till spolens unika struktur och känsla. NOVA Cassette-rullen imponerar med marknadsledande prestanda till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline Nova Cassette

Guideline Nova Cassette

Guideline Nova Cassette 68 har utbytbara polymerkassettspolar med en "Minimal-Touch" kopplingsfunktion som gör spolbyten mycket enkla och snabba. Varje rulle kommer med totalt tre kassettspolar i ett rejält vadderat fodral. Både rullen, spolarna och fodralet är tillverkade av återvunna råmaterial och är tillgänglig i två färger; Black samt Stardust.