Flugrullar

Tillverkare

Visade produkter

Guideline Nova Black

Guideline Nova Black är en flugrulle som är tillverkad av återvunna material. Materialet är aluminium som har utformats för att göra rullen hållbar.

Mer detaljer

8 st i lager

1 899,00 kr

Mer information

 DiameterSpoolbreddSpolbottens diameter*ViktKapacitet
#4695mm38mm58mm152gWF 5 + 85m 20lbs backing
#79102mm41mm62mm172gWF 8 + 120m 20lbs backing
#810111mm51mm66mm209gShooting Head 910 + Shooting line + 200m 30 lbs backing

* Spolbottens diameter är det som på engelska kallas för Arbor diameter. Dvs den del som man fäster backingen i och som förr itiden kunde benämnas spolaxel.

#46 – Perfekt för alla enhandsspön i klasserna #4-6 wt range. Linkapaciteten är en WF #5 +100m 20lbs backing.
#79 – Passar utmärk för enhandspön i klass #7-9 wt. Perfekt för storöringfiske med streamers, lättare predatorfiske men också för ULS- och lättare switchspön. Exempel på kapacitet är en WF #8 + 100m 20 lbs backing.
#810 – Balanserar lättare switch & tvåhandsspön i klass #7-10 och har en spolvolym som rymmer en #9/10 shooting head, 30m skjutlina + 200m 30lbs backing. Denna storlek är också ett utmärkt val för WF-linor i klass #8-10 tyngre predatorfiske. Kapacitetsexempel WF #9 + 200m 30lbs backing.

  • Aluminiumflugrulle tillverkad av återvunna råmaterial och utan engångsplast.
  • Fullständig uppgradering av alla yttre aluminiumkomponenter för förbättrad kvalitet, prestanda och hållbarhet.
  • Optimerade bromssystem levererar bromskraft anpassad för varje rullstorlek.
  • Ny bakre axelinfästning för extra bromsstabilitet.
  • Triangelformade + vertikala tvärarmar för ökad strukturell integritet hos spolen.
  • Inbyggd motvikt för minimerad komponentering.
  • Återvunna 600D-fodral och återvunnen förpackning.

Guidelines NOVA Black flugrulle representerar gryningen av en ny era för deras flugrullar. Genom att fortsätta arbetet med deras koncept "Clean all the way" - vilket är Guidelines vision att betydligt minska sin miljöpåverkan som företag - har de senaste 12 månaderna resulterat i den mest detaljerade och fokuserade designstudien de någonsin genomfört. Att omdefiniera hur flugrullar designas, skapas och tillverkas genom att blanda innovativ industriell design med litet fotavtryck och återvunna råmaterial innebär att NOVA är den mest miljömedvetna flugrullen de någonsin har byggt! Det stärker deras vision att betydligt minska flugfiskeares miljöpåverkan.

Guideline NOVA Black-rullen radar upp en imponerande uppsättning tekniska funktioner. Konstruerad av återvunna material är rullen ett litet mästerverk av aluminium som är dedikerat till hållbarhet. Mest anmärkningsvärt är att det är en produkt helt fri från engångsplast, med rullfodral och förpackningar av återvunnen 600D nylon och kartong. En uppgradering av alla yttre aluminiumkomponenter signalerar en hängivenhet till ökad kvalitet, prestanda och hållbarhet. Bromssystemen är noggrant utformade och optimerade för att leverera en jämn och fin bromskraft som är anpassad till varje rullstorlek. Förbättringar inkluderar en ny bakre infästning av axeln för extra stabilitet i bromsen, och genom att använda en nya fjädrande bricka säkerställs ett mer konsekvent bromstryck.

Rullen visar upp ett nytt och unikt designspråk, karakteriserat av former som en gång ansågs omöjliga att CNC-tillverka. De triangelformade facetterna och vertikala tvärarmarna bidrar till ökad strukturell integritet hos spolen. Försedd med en inbyggd motvikt för minimera antalet komponenter lyckas NOVA-rullen behålla konstanta vikter trots betydande uppgraderingar av komponenterna, där plastdetaljer bytts ut mot aluminium. Denna satsning på innovation och hållbarhet positionerar Nova-flugrullen som ett förstklassigt val för flugfiskare som söker både prestanda och miljövänlig design. NOVA-flugrullar finns i tre storlekar; #46 - #79 - #810 Reservspolar finns tillgängliga för alla tre modellerna.

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline Nova Black

Guideline Nova Black

Guideline Nova Black är en flugrulle som är tillverkad av återvunna material. Materialet är aluminium som har utformats för att göra rullen hållbar.