Flugrullar

Tillverkare

Visade produkter

Guideline Vosso Dark Grey

Vosso är Guidlines finaste rulle. Den passar dig som vill kombinera hög kvalite med design. Rullen har ett kraftfullt bromssystem som inte påverkas av sin omgivning. Fukt och smuts göre sig icke besvär! Med andra ord så är detta rullen för dig som bara nöjer dig med det bästa!

Mer detaljer

Skickas inom 4 arbetsdagar

3 749,20 kr

-250,00 kr

3 999,20 kr

Mer information

  • Superstabil fackverkskonstruktion men ändå lätt
  • Stor spoldiameter för lättare invevning
  • Helt tätt bromssystem som inte påverkas av omgivningens temperaturförändringar, fukt, smuts eller vatten.
  • Snygg design
  • Finns i fyra storlekar
  • Mjuk men kraftfull broms

ART NRMODELLMÅTTVIKTKAPACITET
21344VOSSO 68 100 x 50 x 30 mm198g150 m 20lbs dacron
21346VOSSO 79106 x 52 x 32 mm205g200 m 30lbs dacron
21348VOSSO 911114 x 60 x 34 mm220g250 m 30lbs dacron
21350VOSSO 1113120 x 64 x 38 mm245g300 m 30lbs dacron

* Mått: Total diameter x Innerdiameter x spolens bredd.

-"Det var några år sedan vi presenterade en ny rulle, kanske för många år sedan... Men jag tror det reflekterar något inom mig själv, jag pratar inte när jag inte har något att säga heller... Ovanstående säger Leif Stävmo, Guidelines produktchef, och faktum är att VOSSO är ett projekt som funnits i vårt medvetande de senaste tre åren."
     
Det har sakta men säkert utvecklats på ritbordet till en färdig produkt som testats hårt vid praktiskt fiske. Från de första skisserna och modellerna fram till idag har det hänt massor. Den färdiga rullen känns solid och modern och har nya funktioner och lösningar som kommer att bli hörnstenar i Guidelins rullar även i framtiden. Detta är de kraftfullaste och mest avancerade rullarna i Guidelines program någonsin.
    
VOSSO kombinerar slående design med en superstabil fackverkskonstruktion och ett kraftfullt bromssystem som är helt opåverkat av yttre faktorer som temperatur, fukt och smuts. En blästrad, hård ´Black Nickel´ yta tillsammans med en vackert röd bromscylinder ger ett diskret och sobert utseende. Det helt vattentäta och silkesmjuka bromssystemet är konstruerat runt diskar av kolfiber och rostfritt stål. Bromsen justeras med en stor, bekväm och något försänkt bromsratt som har ett brett justeringsintervall. Det gör det enkelt att fininställa bromsen och du undviker risken till stora feljusteringar mitt under brinnande fight. Rullfoten är försänkt och monterad närmare rullens axel. Det gör att rullen kommer närmare spöt med minskad hävstångseffekten och bättre balans som följd.
     
Samma unika konstruktion används också på alla förstärkningar och stag på rullen. På undersidan sitter en hållare för tafsen som på ett enkelt och effektiv sätt håller reda på den lösa änden. VOSSO-rullarna har designats och tillverkats för ett specifikt syfte; fiske efter lax, havsöring, steelhead och tropiska arter. De är lätta men har ändå en vridstyv och stark konstruktion. Rullarna har en något överdimensionerad diameter som ger god invevningshastighet samt bra backingkapacitet. Rullarna finns i fyra olika storlekar; #68, #79, #911 och #1113 anpassade för tungt enhands-, switch- och tvåhandsfiske..

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline Vosso Dark Grey

Guideline Vosso Dark Grey

Vosso är Guidlines finaste rulle. Den passar dig som vill kombinera hög kvalite med design. Rullen har ett kraftfullt bromssystem som inte påverkas av sin omgivning. Fukt och smuts göre sig icke besvär! Med andra ord så är detta rullen för dig som bara nöjer dig med det bästa!

Ladda ner