Korkers K-5 Bomber

Korkers K-5 Bomber Superpris!

Just nu kan du köpa Korkers K5 Bomber till 30% rabatt.

Korkers K5 Bomber

Korkers K-5 Bomber

K-5 Bomber är designade för att möta de hårda krav på kvalite som flugfiskeguider och flugfiskare som tillbringar mer tid i vattnet än på land. Den absolut skönaste vadarskon.

  • OmniTrax utbytbara sulsystem anpassar dina sulor till aktuell fiskemiljö. Till Korkers K-5 Bomber följer det med gummi- och filtsulor
  • 5-Ply Fit System låser foten i en perfekt passform så att foten inte glappar när du har vadarskon på dig.
  • kombinationen av friktionfria roterande hällor och hällor som låser gör att skon sitter perfekt.
  • Vattenavvisande material och dräneringskanaler inne i skorna håller ner vikten på skorna när de är blöta. Det gör också att vadarskon torkar fortare.

Nyheter Från Guideline

Guideline satsar hårt inför säsongen 2017.

Nedan följer några av Guidelines produktnyheter för 2017.

Alta Vadarsko

2017 modell av Guidelines Alta vadarsko har en avancerad och komplex konstruktion för att på bästa sätt stödja foten vid vadning i svåra förhållanden. De är uppbyggda runt en gjuten PU-sula med skydd på fotens sidor och över tårna. Detta ger en solid och stadig plattform för hela kängan. Huvudmaterialet som används är starkt och lätt PVC som är förstärkt med gummi runt de nedre delarna av kängan

Guideline Alta Vadarsko

Guideline Alta Vadarskon

LPXe Flugspön

LPXe finns det något som kan förknippas mer med Guideline? 2017 kommer en ny generation av Guidelines flaggskepp. Det nya Guidline LPXe är ett flugspö som behållt själen och känslan från de gamla serierna. Fast i en version som har det gamla med sig men är tillverkat av de nya effektiva material som finns att tillgå idag.

LPXe Tvåhands

Det tog tre år, men nu är det här, det nya Guideline LPXe Tvåhands flugspö. Många timmar med utvecklingsarbete är till ända.
Den nya generatioenen är ett knippe lätta spön, 12′ 8/9 väger endast 178 gram. De har en snabb aktion som laddar 3/4 ner på klingan. Mycket välbalanserade känslig klinga. Klingan har en matt finish som ger den ett diskret utseende.


LPXe Switch
Den nya spöserien med Switchspön innehåller tre spön. Samtliga spön är 11′ och finns tillgängliga i klasserna 6/7, 7/8, 8/9. Det här är lätta spön, 6/7 väger endast 161 gram. De har en snabb aktion som laddar 3/4 ner på klingan. Mycket välbalanserade känslig klinga. Klingan har en matt finnish som ger den ett diskret utseende. En ny grafitstruktur har ökat spöets hållbarhet. tack vare de nya materiallen har klingan den bästa återhämtningshastigheten någonsin

Elevate enhands och Elevate tvåhands
Elevate är den bästa spöserie Guideline skapat i det här prissegmentet. Designen, materialet, komponenterna, låg vikt, finishen och balansen i dessa flugspön är uppseendeväckande. Elevate är en komplett serie tvåhands flugspön med total 6 modeller med medium fast aktion.