Enhandsspö

Tillverkare

Visade produkter

Guideline NT11 Trout Series

Guideline NT11 flugspöna har tillverkats med T1100, – det allra senaste och mest sofistikerade grafitmaterialet som finns på marknaden och som även används av flygindustrin idag

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

6 999,00 kr

Mer information

  • C.A.P T1100 spöteknologi med kompromisslös styrka, prestanda och tillförlitlighet.
  • Flor grade korkhandtag, högsta tillgängliga kvalitet med pulverkorkförstärkningar på spöts fightingbutt. Flor grade kork är också den tätaste och mest solida varianten, som håller sig fin efter åratal av användning.
  • Klingorna kommer i en matt satinfinish med en karbongrå yta som ger spöna ett diskret och stilrent utseende som inte reflekterar solljus.
  • Linförare av titan. Övriga spöringar i rostfritt stål med titanbeläggning.
  • Specialdesignade rullfästen av vårt R&D-team med halvmatt finish. Ytan är hårdanodiserad vilket gör den mer tålig mot repor.
  • Ringarna har bärnstensfärgade huvudsurrningar med diskreta orange dekorativa surrningar på holkar, linförare och logoområdet.
  • Spöt levereras i en lätt spöpåse av 4-vägs stretch nylon. Spötuben är tillverkad av lättviktspolykarbonat med ett kraftigt polyestertygskydd och en logoetikett i naturläder.
  • 4-delat spö
  • 80 cm spötub

 

NT11 #4 9' - 4-delat Detta är ett mycket mångsidigt torrflugespö som även passar det mest delikata fisket med tunna tafsar och små flugor. Aktionen i detta spö är mycket jämn, precis och hanterar stor fisk på tunn tafs på ett kompromisslöst sätt.
Detta spö är något djupare än de andra två modellerna, men likaväl hanterar det snabba tempoväxlingar och uppträder mycket precist på alla kastlängder. Ett utmärkt val för torrflugepuristen som fiskar i alla typer av vatten. 
Rekommenderad klumpvikt 10-12g / 155-185 grains. Spöets vikt 69g


NT11 #5 9' - 4-delat Detta spö är precis så mångsidigt som ett #5-spö ska vara. Det passar allt från små torrflugor till mindre streamers och en variation av tafstjocklekar för fiske i både å och sjö. Detta spö är något snabbare och har en något mer toppig aktion jämfört med linklass #4. Aktionen ligger mellan halv och tre fjärdedelar. Spöt är spänstigt, exakt och precist och passar alla typer av kasttekniker. Tillräcklig följsamhet i de övre delarna för att vara mycket bra på korta och medellånga avstånd, samt styrka och ryggrad för att vara kompromisslöst på längre distanser. Rekommenderad klumpvikt 12-14g / 185-216 grains. Spöets vikt 71g

NT11 #6 9' - 4-delat NT11 906 skiljer sig en del från de två lättare modellerna, och är ett kraftigare spö med kortare slaglängd och ännu snabbare återhämtning. Denna modell är avsedd för dig som fiskar på mer vindutsatta platser, både i fjällen och i större åar med streamers. För att passa detta fiske optimalt är det försett med ett full-wells handtag och en en fighting butt. Rekommenderad klumpvikt 14-16g / 216-245 grains. Spöets vikt 79g 
 
 
NT11 flugspön använder ett ultraelastiskt 46T karbonmaterial med en låg mängd resin som bindemedel. Detta gör det möjligt att bygga fjäderlätta klingor med en spänstig känsla och perfekt balans. Lager av T1100-grafit med extremt hög hållfasthet och kompressionstyrka läggs sedan på både insidan och utsidan av 46T-materialet. Resultatet är en extremt stark klinga, med suverän prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet. Tillsammans med detta använder vi ett finvävt karbonmaterial med ett mönster (Complex Axial Pattern) som har 0, 45, 90 och -45 graders krysskonstruktion, även kallat CAP. Resultatet är klingor med blixtsnabb återhämtningshastighet, suverän sidledsstabilitet, ökad kastlängd och förbättrad kompressionsstyrka. Med en superstark TORAYCA NANOALLOY® nanoförstärkt grafit ökar spönas styrka och hållbarhet. Med detta Nano-material förhindrar vi skador som kan uppstå av yttre stötar, inre påfrestningar eller utmattning i klingan till följd av kastande och drillande av fisk. Sammanfattningsvis kan vi säga att materialegenskaperna hos våra NT11-spön kan beskrivas med dessa enkla ord; Extrem styrka, låg vikt och överlägsen återhämtningsförmåga. T1100G-grafit har utvecklats för att skicka rymdfarkoster till Mars och NT11 tillverkas med avancerade produktionsprocesser och material som är omöjliga att efterlikna hos vanliga spötillverkare.
 
Detta material ger flugspöna några mycket unika och anmärkningsvärda fördelar. Den påtagliga effekten är en otrolig återhämtningshastighet och spänst i spöna. I dessa klingor ger T1100G grafiten en överlägsen styrka och fungerar även som förstärkning för de övriga grafitfibrerna. Här används grafit med den högsta modulus vi någonsin använt i våra flugspön. De ovan nämnda egenskaperna ger otroligt lätta flugspön med den högsta brottstyrkan som finns i vårt sortiment och med största sannolikhet på hela marknaden.

NT11 öringspön är designade för att vara suveräna allroundfiskespön, lämpliga för flugkastare på alla nivåer. Genom att unna dig ett flugspö med NT11-teknologi kan du förvänta dig en kast och fiskeupplevelse på högsta nivå. NT11 flugspöna kännetecknas av en spöaktion som är toppmodern, spänstig och med en oöverträffad återhämtningshastighet. Känslan är mycket lätta klingor med en följsam toppdel som samtidigt är tillräckligt stark för att överföra belastningen jämnt ner på klingan för att ge dig ett stabilt och lättkastat spö. Spöna arbetar jämnt med belastningen och har solida kraftreserver i bottendelen, vilket ger bra acceleration på linan. Spöna är väldigt lätta, 9 fot klass #5 väger endast 71 gram!
 
 
 
 
 

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline NT11 Trout Series

Guideline NT11 Trout Series

Guideline NT11 flugspöna har tillverkats med T1100, – det allra senaste och mest sofistikerade grafitmaterialet som finns på marknaden och som även används av flygindustrin idag