Enhandslinor

Tillverkare

Visade produkter

Guideline Brooke

Guideline Brook WF är en dedikerad specialistlina för små vatten och trånga situationer. Kastet och presentationen, där naturen begränsar kastutrymmet,  har aldrig varit enklare.

Mer detaljer

10 st i lager

899,00 kr

Mer information

Brook WF är bäst i klassen för fiske i mindre åar och älvar. Med sin komprimerade tapering och korta klump spänner du enkelt upp spöet och kan skjuta även med riktigt kort lina. Du kommer märkbart känna att du har full kontroll och precision när du fiskar de kortaste kasten, likaväl som när du behöver presentera flugan längre ut.

Linan är utmärkt för fiske i mindre åar och älvar, men den är också ett riktigt bra val vid sjöfiske. Platser som du kanske undvikt förut på grund av tät vegetation kommer nu kännas som en enkel uppgift. Oavsett om du behöver göra ett överhands eller spey/rollkast så kommer den kompakta klumpen ge dig stora fördelar. Brook WF kommer öppna upp för helt nya möjligheter i svåra situationer.

TAPER - DESIGN

Klumpen, som endast är 6,5 meter lång, är designad att lätt kunna kastas från kort distans upp till och kring 15-20 meter beroende på kaststil. Merparten av klumpen består av en kontinuerlig fronttapering som sedan gör över till en kort baktapering. Dess triangelform gör linan väldigt lätt att lyfta ur vattnet och gör sig extremt passande till vattenburna kast såsom roll och switch/speykast.

För att vara stabil och fungera även för överhandskast har vi designat en taperad handling line på 1,75 meter som taperar ner till skjutlinan. Denna “extra baktapering” hjälper även till att bromsa skjutet helt perfekt för att försäkra att linbågen är mer stabil och inte rullar över för fort. Detta gör att linan trots sin korta klump, fortfarande presenterar fina kast upp till mellandistanser. Den unika designen av baktapering och handling line gör att du också mycket enklare kan kontrollera mendningar i praktiskt fiske. Klumpdelen av linan är benvit och har en starkt gulfärgad skjutlinedel. Just där övergången mellan färgerna sker är visuell indikation för linans perfekta skjutläge för roll och speykast.

 

 

 

Omdömen

För närvarande finns det inga omdömen lämnade för den här produkten.

Skriv ett omdöme

Guideline Brooke

Guideline Brooke

Guideline Brook WF är en dedikerad specialistlina för små vatten och trånga situationer. Kastet och presentationen, där naturen begränsar kastutrymmet,  har aldrig varit enklare.