PayPal

Om Fiskecenter i Umeå AB

Flugfiske och flugbindningsmaterial

Fiskecenter i Umeå AB ägs av Magnus Holmström. Från och med 1 november 2014 är bolaget etablerat på Nygatan 52 i Umeå. Grunden till bolaget lades redan 2005 då webbutiken Havsfiskecenter startades. Under 2006 sattes en lokal butik med havsfiskeutrustning upp.

2007 köptes  konkursboet efter Crilles Flugfiske, med köpet följde för utom en massa flugfiske och flugbindningsmaterial även en hel del sommarfiske och isfiske.

2011 döptes webbutiken Crilles Flugfiske om till Flugbindning.com. I och med det blev satsningen på flugbindning tydligare.

2014 blev flyttarnas år. 1 april flyttades verksamheten till lokaler i centrala Långsele. Under hösten uppstod ett läge att överta den lokal som Fiskecentrum varit etablerad i . 12 december öppnades butiken i Umeå. 

2017- 1/1 Gjordes butiken om till en renodlad flugfiskebutik.

I Umeå är vi de enda återförsäljarna åt Flyfish Europe (Simms, Scientific Anglers, C & F Dessign, Scott mm), Sage och Loop. Övriga varumärken som vi för är Guideline, Vision, Rio, Frödin Flies, Fly Dressing, Fly & Co Veniard, Wapsi, Hareline mfl