PayPal

Försäljningsvillkor

Priser

Alla priser på flugbindning.com är inklusive moms. Kontrollera att produkter, färger och storlekar stämmer innan du väljer att bekräfta din beställning.Efter erlagd beställning får du ett e-postmeddelande att beställningen är mottagen. Vi friskriver oss från eventuella felaktiga priser. 

Betalning

Du kan välja mellan Klarna-faktura, direktbetalning till bank eller kortbetalning. Det går även bra att betala via Swish. För kunder utanför Sverige använder vi PayPal.

Våra fakturor hanteras av Klarna AB via deras lösning Klarna Checkout. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Beställning utanför EU

Vi levererar inte utanför EU

Hantering av kunduppgifter

Flugbindning.com lämnar aldrig ut dina kunduppgifter till tredje part. Vi frågar endast efter den information som är nödvändig för att du ska få en så bra service som möjligt hos oss. Om du lämnar ditt mobilnummer så används det bara för eventuell avisering när du kan hämta ut din försändelse.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du vid köp via Internet 14 dagars ångerrätt när du handlar inom Sverige. Följande gäller;

Du behöver aldrig ange varför du ångrar dig. Om du ångrar dig skall du skicka ett meddelande till flugbindning.com inom ångerfristen (14 dagar). Det är du som kund som ska kunna bevisa att du har ångrat dig i rätt tid. Ångerfristen börjar löpa efter att du mottagit varorna. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

När du utnyttjar din ångerrätt skall du sända tillbaka varorna till Flugbindning.com. Du betalar själv fraktkostnaderna när du sänder tillbaka varorna. Vi löser inte ut några paket mot postförskott. Varorna skickas till:

Flugbindning.com

C/O Flugfiskecenter Umeå
Norra Obbolavägen 139
904 22 Umeå

Kontakta oss alltid innan några varor skickas tillbaka.

Om du utnyttjat din ångerrätt, betalar Flugbindning.com tillbaka vad du har betalat så snart vi fått tillbaka varan. Vi krediterar via den betaltjänst som du använde vid beställningstillfället. 

Avbeställning

Avbeställning av ordern är möjlig utan kostnad fram till den tidpunkt varan är lämnad till fraktleverantören. Avbeställning därefter sker via ångerrätten.

Restnoteringar

Vi restnoterar inga varor. Det innebär att om en vara är slut i lager så stryks den och återbetalning eller justering av faktura genomförs.