WADERS 2 UKRAINE

Tillverkare

Hem

WADERS 2 UKRAINE 

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 100,00 kr Omgående Leverans!
  Ny

  Vision Atom vadarbyxa i Storlek Large Här kan du köpa en andel eller flera  i ett par Vision Atomi storlek Large. Varje andel kostar 100:-. När alla andelar är sålda skickas vadaren till fronten i Ukraina.

  100,00 kr
  Omgående Leverans!
 • 100,00 kr Omgående Leverans!
  Ny

  Vision Atom vadarbyxa i Storlek Medium Här kan du köpa en andel eller flera  i ett par Vision Atom i storlek Medium. Varje andel kostar 100:-. När alla andelar är sålda skickas vadaren till fronten i Ukraina.

  100,00 kr
  Omgående Leverans!
 • 100,00 kr Omgående Leverans!
  Ny

  Vision Hopper vadarbyxa i Storlek XXL Här kan du köpa en andel i ett par Vision Hopper i storlek XXL. Varje andel kostar 100:-. När alla andelar är sålda skickas vadaren till fronten i Ukraina.

  100,00 kr
  Omgående Leverans!
 • 139,00 kr 159,00 kr Omgående Leverans!
  Ny

  Aquasure är det vanligaste limmet för att laga vadare med. Aquasure är ett sk uretangummi som ger en klar, stark och flexibel yta. Limmet är lämpligt för permanente reparationer av hål, revor och läckande skarvar för de allra flesta material som används utomhus. Tuben innehåller 28 gram vilket räcker till rätt mycket lagning av hål och skav.  Köpta tuber...

  139,00 kr 159,00 kr
  Reducerat pris!
  Omgående Leverans!
 • 129,00 kr Omgående Leverans!
  Ny

  Returfrakt till självkostnadspris.En returfraktsedel skickas till dig med brev Packa paketet och klistra på fraktsedeln Lämna in hos närmaste DHL-ombud. Paketet hamnar hos oss och vi slipper lägga 20 minuter på att åka och hämta paket hos närmaste ombud (IKEA)

  129,00 kr
  Omgående Leverans!
Visar 1 - 5 av 5 artiklar
WADERS 2 UKRAINE

Waders 2 Ukraine är ett projekt som går ut på att samla in gamla vadare laga dem och sedan skicka dem till Ukraina.

I Ukraina har man höst och vår en form att regnsäsong som gör skyttegravarna blöta och lerig. Att då kunna få dra på sig ett par vadare som gör att man håller sig torr är guld värt.

-"Vi vill inte ha dina pengar, vi vill ha dina gamla vadare."

För att det här ska fungera i större skala så måste vi hjälpas åt. Det blir ogörligt om vi/jag ska testa alla vadare själva (*1). Vi ber dig därför att göra följande;

 • Vänd vadarna ut och in.
 • Ta med vadarna och en vattenfast penna och gå in i badrummet.
 • Fyll vadarna med vatten, förslagsvis ett ben i taget.
 • Om det läcker vatten, rita en cirkel med pennan runt hålet. Då vet vi var vi ska laga.
 • Torka vadarna på in och utsida.
 • Packa vadarna. Använd en kartong eller en sopsäck (eller liknande) som snurras och tejpas 

*1 Om du lämnar ett par Simmsvadare med Gortex (G4, G3, Headwater, Guide classic, Flyweight etc) så gör vi undersökningen. När det är Gortex så kan man hitta hål med hjälp av sprit och behöver inte fylla vadarna med vatten.

  Välj fraktsätt

Endara så köper du en Returfrakt av oss till självkostnadspris eller så köper du en frakt av Posten eller DHL som hamnar hos ett ombud. Alla paket skickas till;

Flugfiskecenter
Magnus Holmström
Norra Obbolavägen 139
90422 Umeå

Ev avisering till info@flugbindning.com