Ahrex

Tillverkare

Hem

Ahrex 

per sida
Visar 1 - 39 av 92 artiklar
Visar 1 - 39 av 92 artiklar
Ahrex

Fresh Water (FW)
Flugfiske i sötvatten med torrflugor, nymfer och våtflugor för öring, harr och ett brett utbud av andra arter.
Ahrex Hooks har tretton modeller i den här serien, alla tillgängliga både med huling och hulingfria. Detta är bara början - du kan förvänta dig många fler modeller i FW-serien under de kommande åren.

Home Run (HR)
Steelhead-, atlant- och Stillahavs- lax- och havspringöring är några av de arter som följer sin instinkt och gör en årlig migration. I processen kanske de kämpar hundratals mil mot starka strömmar och forsar - vilket gör att tyngdkraften trossar hopp för att nå de grussbetäkta lekområdena. Ahrex Home Run-serie är utformad för att utmana dessa häpnadsväckande och kraftfulla fiskar, oavsett om scenen är en Great Lakes-biflod, en mäktig norsk laxflod eller de vindblåsande floderna i Tierra del Fuego. Liksom de silverfärgade resenärerna är dessa krokar starka, hårda och vassa.

Nordic Salt (NS)
Nordic Salt-serien riktades inledningsvis mot den skandinaviska saltvattenscenen, med havsöring som huvudmål. Men så fort NS-krokarna kom ut på marknaden välkomnades de dock av flugbindare och flugfiskare över hela världen - och används nu mer även till bas, panfish, sötvattensöring och massor av andra arter.

Salt (SA)
Med Salt-serien har Ahrex utvecklat en rad krokar för den tropiska miljön - och de tropiska arterna. Men oroa dig inte - många av krokarna finns i storlekar som gör dem mycket relevanta för kallt saltvatten också.

Predator (PR)
En serie krokar utformade för att möta utmaningen att rikta in sig mot stora rovdjur som gädda, musky och bas på flugspö. Alla krokar är starka och knivskarpa - och du hittar modeller för poppers såväl som vanliga stingers och till och med Texas-style-krokar för flugor som ska undvika att fastna i gräset. Några av de mindre storlekarna från denna serie är också bra för stora öringar.

Trout Predator (TP)
Streamer-scenen har förändrats ganska dramatiskt under de senaste två decennierna. Kreativa flugfiskare och flugbindare som Kelly Galloup, Russ Maddin, Tommy Lynch och flera andra har drivit streamerflugbindningen i nya och innovativa riktningar. Fisket efter stora rovgiriga öringar är nu mer mycket mer aggressivt och vi fiskar med mycket större flugor.
Den svenska flugbindaren Andreas Andersson har spelat en enorm roll i designfasen och många av hans tankar och idéer är tydligt synliga i krokarna.