UV-lampor

Hem

PayPal

UV-lampor 

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 303 kr Omgående Leverans!
 • 199 kr 399 kr Omgående Leverans!

  Loon UV Bench Light är en kraftfull UV-lampa (3 watt) som är perfekt för härdning av UV-limmer. En tryckknapp på / av och en kraftfull ljusstråle gör att limmet snabbt härdar. Drivs med ett AA-batteri som ingår.Funktioner UV-ljus för härdning av UV-limm 3 Watt Högintensivt ljus Använder ett AA-batteri (ingår)

  199 kr 399 kr
  Reducerat pris!
  Omgående Leverans!
 • 149 kr 199 kr Omgående Leverans!

  Loons UV Nano Light är tillräckligt liten för att bäras med i fält, men ändå tillräckligt kraftfull nog att användas vid flugbindarbänken. Nano-lampan får lätt plats i bröstfickan på skjortankan lagras i en väder- eller skjortficka för härdning av Loons UV Knot Sense eller UV Wader Repair, men är också ett utmärkt alternativ som ett ekonomiskt ljus för...

  149 kr 199 kr
  Reducerat pris!
  Omgående Leverans!
 • 139 kr 159 kr Omgående Leverans!

  Praktisk UV-lampa som fungerar lika bra vid bindstädet som ute vid fiskevattnet. För flugbindare är det främst UV-limmer av olika sorter som skall härdas. När du är ute vid vattnet och flugfiskar kan du behöva en uv-lampa för att härda uv-lim när du knyter tafsar eller lagar vadare mm. Lampan har 12 dioder som drivs med tre stycken AAA-baterier. 

  139 kr 159 kr
  Reducerat pris!
  Omgående Leverans!
 • 223 kr Omgående Leverans!

  Veniard SB (single bulb) Master uv torch är en UV-lampa med hög lyskraft. Lampan drivs med 3 st AAA-batterier.

  223 kr
  Omgående Leverans!
Visar 1 - 5 av 5 artiklar