Indiska

Hem

PayPal

Indiska 

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 79 kr Omgående Leverans!

  Hönssadel med mjuka och rörliga fibrer. Finns i många av de populära färgerna. Perfekt som fronthackel på laxflugor, både krok och tubflugor, men givetvis också till kustflugor, streamer och större våtflugor. Dessa saddlar är mindre än exempelvis Whitings 4B vilket gör dem till den perfekta produkten för dig som inte behöver så väldigt många fjädrar, men...

  79 kr
  Omgående Leverans!
 • 39 kr Omgående Leverans!

  Hackel till nymfer och våtflugor. Används även som vingar till torrflugor och streamers.

  39 kr
  Omgående Leverans!
 • 39 kr Produkten finns med andra alternativ

  Mjukt hackel till nymfer och våtflugor. Tack vare sina mjukt rundade spetsar är detta hackel mycket bra som vingar på torrflugor typ Adams m fl.

  39 kr
  Lägg till i varukorgen Mer
  Produkten finns med andra alternativ
 • 79 kr Omgående Leverans!
 • 39 kr Omgående Leverans!
Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Indiska

Indiska nackar är de nackar som har lägst kvalitet av alla typer av nackar. Det beror på att dessa höns och tuppar inte är framavlade för sina fjädrars skull utan för att bli mat. Nyanserna på de naturliga nackarna kan variera mycket inom en och samma färg. Det är också därför som denna typ av nackar är så förhållandevis billiga. Färgade nackar har en relativt jämn färg. På de naturliga nackarna finns en ganska generös tolkning av färgen. Graderade nackar, som våra Prime, håller alltid mycket bättre och jämnare kvalitet.